Campanyes publicitàries al metro de Barcelona que no podem tolerar

campanya publicitària metro barcelona

Reconec que he notat canvis positius en els últims mesos en els conductors de metro que surten de les seves cabines per preguntar si necessites ajuda o per cridar al passatge que es vagin al fons per deixar-nos entrar. No està tot perdut però … molt «bonica» la campanya de #TMB, Transports Metropolitans de Barcelona al metro amb el lema «No tenim barreres. No tens límits …. Ets com et mous, ets com et mous, ets com et mous (en pla mantra)».

Som les persones amb mobilitat reduïda les que patim la vostra ineptitud. És evident que aquesta campanya només està dirigida a les persones que no tenen problemes de mobilitat i que està perpetrada per persones que no pateixen els múltiples obstacles que Transports Metropolitans de Barcelona ens ofereix, doncs d’haver consultat amb persones en cadira de rodes no s’hagués efectuat. Aquesta campanya només pretén quedar bé de cara al públic.  Tot i que Barcelona és de les millors ciutats en el que a #accesibilidad es refereix, queda molt per fer.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per exemple:

Queden estacions per adaptar i algunes de les que se’ls anomena «accessibles» no ho són per culpa de nyaps a mig fer com les rampes metàl·liques que queden més baixes que el vagó a Hostafrancs, Rocafort i alguna altra que em deixo.

BANER_300X250

Separació entre andanes i vagons on se’t queden travades les rodes del davant de la cadira de rodes.

Barres verticals entre porta i porta als vagons indicats per a les persones en cadira de rodes que dificulten l’accés que els vagons accessibles siguin el primer o l’últim, sent aquests els més plens ja que la gent que baixa per les escales corren per entrar a l’últim moment a l’escoltar el xiulet de sortida, fent que haguem de deixar passar el metro al anar tan plens els vagons que ens adjudiquen.

Els ascensors són d’ús preferent per a persones amb mobilitat reduïda i no per a ganduls que no volen deixar de llegir les xarxes socials d’entrar a l’ascensor menyspreant a persones que només poden sortir de metro si no és per l’ascensor.

MENYS CAMPANYES I MÉS ACCESSIBILITAT!!!

Xavi Dua (Imperdibles Xavi Dua)

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*