Diumenge, 5 desembre 2021
IniciDiscapacitatClínic inclusiu d'hockey a Terrassa amb jugadors amb discapacitat intel·lectual i de...

Clínic inclusiu d’hockey a Terrassa amb jugadors amb discapacitat intel·lectual i de Divisió d’Honor

clínic bbva hockey plus jugadors discapacitat intel·lectual

Aquest dissabte 15 de febrer l’Estadi de Hockey Martí Colomer de Terrassa acollirà el 3er Clínic BBVA Hockey Plus amb jugadors de la Lliga BBVA hockey plus amb discapacitat intel·lectual i jugadors de Divisió d’Honor.

L’activitat començarà a les 16.30h amb la participació de més de 70 jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual de la Lliga BBVA Hockey plus; més de 15 jugadors i jugadores de Divisió d’Honor; i més de 50 voluntaris i voluntàries de BBVA, que donaran suport durant l’acte.

fiare banca etica crowdfunding

El Clínic comptarà amb l’assistència municipal de Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; Miguel Angel Moreno, Regidor d’Esports; i Lluïsa Melgares, Tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament de Terrassa.

També hi seran presents Xavi Adell, president de la Federació Catalana de Hockey; Pere Marcet, president del Club Egara; Quico Salvadetlla, president de Hockey per Terrassa, i Raul Gali, president de Línea 22.

L’entrenament inclusiu clínic té com a objectiu millorar les habilitats esportives dels participants a través d’un entrenament liderat per jugadors de màxim nivell i fomentar la inclusió en l’esport, potenciant l’estret contacte que s’estableix entre els jugadors de les diferents lligues i categories, així com reforçar l’estret vincle que es crea amb els respectius clubs de hockey, especialment amb les persones amb discapacitat intel·lectual.

La Lliga BBVA Hockey Plus és la primera competició regular a Catalunya entre equips d’hockey herba formats per persones amb discapacitat intel·lectual. És una lliga organitzada per la Federació Catalana d’Hockey i impulsada per FUPAR amb el suport de BBVA.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES