Dimarts, 2 març 2021
Inici Inclusió Laboral CaixaBank i la Fundació Adecco s’uneixen per promoure la inclusió laboral de...

CaixaBank i la Fundació Adecco s’uneixen per promoure la inclusió laboral de persones en risc d’exclusió

15 persones amb discapacitat psíquica participaran en el programa #EmpleoParaTodos

caixa bank i adecco acord inclusio laboral empleo para todos
El director general de la Fundació Adecco, Francisco Mesonero, i el director territorial Centro de CaixaBank, Rafael Herrador. durant la signatura // Foto: CaixaBank

Un total de 15 persones amb discapacitat psíquica i 16 dones en risc d’exclusió es beneficiaran de dos programes d’ocupació a Bilbao i Las Palmas de Gran Canaria del projecte s’inclusió laboral #EmpleoParaTodos de la Fundació Adecco.

Aquest programa serà possible gràcies al suport de CaixaBank. L’entitat financera i la Fundació Adecco van signar dijous passat un acord de col·laboració subscrit per Rafael Herrador i Francisco Mesonero, respectivament.

ARC Soluciones publi
UN PROGRAMA D’ACOMPANYAMENT

Les persones participaran en els dos programes d’inclusió laboral Empleo Para Todos gaudiran d’un servei d’acompanyament que incidirà en àrees estratègies com la preparació del currículum, l’entrevista de treball (online o presencial), la intermediació laboral amb empreses afins al seu perfil i l’àrea psicològica i emocional com a base per mantenir una actitud positiva que incrementi les seves possibilitats professionals.

Els beneficiaris del programa han estat escollits atenent a la seva elevada exposició a l’exclusió social en un moment de gran incertesa. Per un costat, les persones amb discapacitat van veure descendre un 26% els seus contractes durant el 2020 a nivell nacional, segons les darreres dades del SEPE.

Aquesta situació s’ha agreujat per la pandèmia del coronavirus, que està portant la pobresa i l’exclusió social a moltes persones.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES