La Fundació Adecco prepara per a l’ocupació a 40 persones amb discapacitat a través de diferents projectes

Mitjançant la seva Escuela de Arte y Comunicación Ítaca

projecte gigantes ocupació fundacio adecco projectes
En el projecte de ràdio Gigantes han participat 15 persones amb discapacitat intel·lectual // Foto: Fundació Adecco

La Fundación Adecco permetrà a 40 persones amb discapacitat entrenar i adquirir capacitats per a l’ocupació a través de la Escuela de Arte y  Comunicación Ítaca durant el curs 20/21.

La iniciativa s’emmarca dins el projecte #EmpleoParaTodos, que ha estat seleccionat per l’Obra Social “la Caixa” en la seva convocatòria d’inserció sociolaboral, dins el programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials.

BANER_300X250

Els seleccionats podran adquirir aquestes capacitats per l’ocupació a través de 5 tallers, tots ells relacionats amb la comunicació, la cultura o l’art: Gigantes (programa de ràdio en el que han participat 15 persones amb discapacitat intel·lectual); Empleario (per millorar l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través del teatre); Protagonistas 360 (també és un programa de teatre però per persones amb malaltia mental reconeguda); Viajes de Ítaca (itineraris socio-culturals a través de les obres d’art); Casa de Letras (projecte que es desenvoluparà a la biblioteca Eugenio Trias).

Begoña Bravo, consultora de la Fundació Adecco i coordinadora del projecte, afirma que “el teatre i els tallers en què la comunicació està molt present són eines molt útils perquè els coneixements i habilitats adquirits tenen una aplicació immediata en qualsevol entorn, inclòs el laboral. Permet als beneficiaris practicar per a situacions reals amb les que es van a trobar en la recerca de feina i en la seva vida professional, de manera que els aporta molta confiança i marca la diferència en els processos de selecció”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*