Dimarts, 2 març 2021
Inici Inclusió Social Plena Inclusión convoca un concurs de vídeos de com transformaries el teu...

Plena Inclusión convoca un concurs de vídeos de com transformaries el teu barri o poble per fer-lo més inclusiu’

Els treballs del concurs ‘Vivir Con’ han de tenir una durada màxima de 2 minuts

plena inclusión concurs vídeos vivir con
Cartell del concurs de vídeos ‘Vivir Con’ // Foto: Plena Inclusión

Plena Inclusión ha obert la convocatòria de la segona edició del concurs de vídeos ‘Vivir Con’ en que es demanen peces audiovisuals molt breus sobre sobre com imagines un futur compartit i inclusiu després de la crisi del coronavirus. El concurs està dotat amb un premi de 1.000 euros pel guanyador i dos accésits de 300 euros pel segon i tercer classificat.

El vídeo ha de tractar en com transformaries el teu barri o poble perquè sigui un lloc més acollidor i inclusiu. Ha de tenir una duració màxima de 2 minuts, i hi ha de termini fins el 31 de març per poder presentar-ho. Poden participar totes les persones majors d’edat, a títol individual o en grup.

ARC Soluciones publi

Es poden utilitzar tots els recursos, sempre que siguin creats per l’autor del treball (fotografies, testimonis, texts, etc.) i presentar-los en format de vídeo.

Tots els treballs presentats al concurs es mostraran en la web de ‘Vivircon’, on podran ser votats pels visitants. Dels finalistes, un jurat de Plena Inclusión (format per un líder de discapacitat intel·lectual, un membre de la junta directiva, un professional de la xarxa de comunicació i una persona experta del món audiovisual) decidiran els tres millors dels cinc finalistes.

Es poden consultar les bases del concurs a través d’aquest enllaç.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES