Dimarts, 2 març 2021
Inici Entitats L’Ajuntament de Sant Hipòlit cedeix l’antiga llar de jubilats per atendre persones...

L’Ajuntament de Sant Hipòlit cedeix l’antiga llar de jubilats per atendre persones ateses a Sant Tomàs

Es preveu començar a desplegar-hi activitat després de Setmana Santa

cessio llar jubilats persones ateses sant tomas
Acte de signatura del conveni de cessió de l’espai // Foto: Sant Tomàs

L’Ajuntament de Sant Hipòlit ha cedit l’ús del local de l’antiga llar de jubilats per prestar serveis a persones ateses a Sant Tomàs de la zona del Voltreganès.

L’espai de l’antiga llar de jubilats s’utilitzarà per atendre persones del Centre Ocupacional i del Club CAR més a prop d’on viuen. Servirà a desenvolupar diferents projectes de dinamització comunitària, ja que compte amb aula d’informàtica, jardí exterior o pistes de petanca. Es preveu començar a desplegar-hi activitat després de Setmana Santa, quan es completin unes actuacions per adaptar els lavabos.

ARC Soluciones publi

La firma del conveni de cessió es va formalitzar dijous a la tarda a la sala de juntes municipal. Per part de l’Ajuntament va signar el conveni l’alcalde, Gerard Sancho, i per part de Sant Tomàs el president, Toni Ramírez. També hi van assistir la regidora de Benestar Social, Marina Crous, el vocal de la junta i el patronat de Sant Tomàs Jordi Sala, el director general, Ricard Aceves, i la directora del Centre Ocupacional de Manlleu, Ariadna Bayot.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES