Dilluns, 15 agost 2022
Dilluns, 15 agost 2022
IniciEntitatsFundació Viver de Bell-lloc renova el conveni amb el Programa Incorpora de...

Fundació Viver de Bell-lloc renova el conveni amb el Programa Incorpora de Fundació “la Caixa”

viver de bell-lloc renovacio programa incorpora
Moment de la renovació del conveni amb el Programa “Incorpora” // Foto: Viver de Bell-lloc

La Fundació Viver de Bell-lloc ha renovat el conveni amb el programa Incorpora de La Caixa, sent aquest el tercer any que l’entitat d’inclusió laboral coordinarà un punt d’inserció dins la xarxa Incorpora.

Durant aquest temps el servei de Fundació Viver de Bell-lloc ha atès 205 persones del Vallès Oriental des de que es va iniciar, 126 d’elles al 2021 i s’han aconseguit un total de 140 insercions laborals.

El Programa Incorpora està destinat a col·lectius en risc d’exclusió i des de l’entitat es posa especial atenció a les persones amb discapacitat i trastorn de salut mental. La xarxa de punts Incorpora compta amb una gran borsa de treball i els tècnics d’inserció laboral treballen per la sensibilització i la inclusió d’aquest col·lectiu al món laboral, contactant a les empreses en recerca de personal i oferint una preselecció de candidatures pels llocs de treball a cobrir. Alhora, amb les persones participants de la borsa, ofereixen suport en l’anàlisi i recerca d’ofertes per trobar la que més encaixa amb cada perfil i acompanyen les persones candidates durant tot el procés: en la recerca, les possibles entrevistes i amb el seguiment un cop formalitzada la contractació.

L’objectiu és garantir una inserció laboral exitosa en una feina d’acord amb les aptituds i motivacions de cada persona, dissenyant itineraris personalitzats.

El Programa Incorpora ofereix també formacions per potenciar les competències socials i laborals i així promoure la ocupabilitat.

Les empreses participants del programa reben també acompanyament i assessorament abans, durant i després del procés d’inserció laboral.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content