Divendres, 22 octubre 2021
IniciResponsabilitat SocialBon Preu i Esclat dissenya una nova targeta client amb sistema braille...

Bon Preu i Esclat dissenya una nova targeta client amb sistema braille per afavorir l’ús de persones amb discapacitat visual

La iniciativa beneficiarà als prop d’11.000 afiliats de l’ONCE a Catalunya

targeta bon preu disseny braille
Nou disseny de la targeta client amb sistema braille // Foto: Bon Preu i Esclat (web)

Segons una informació que recull l’agència de notícies Servimedia, la cadena Bon Preu i Esclat a Catalunya, ha adaptat la seva targeta client al sistema braille per afavorir l’ús per a les persones amb discapacitat visual. Les noves targetes incorporen un nou disseny que serà igual per a totes les persones.

El delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, ha aplaudit aquesta iniciativa que beneficiarà als prop de 11.000 afiliats amb que l’Organització compta a Catalunya. “Celebrem i valorem molt aquesta iniciativa. És un pas més en el camí de la igualtat d’oportunitats per a tothom, en aquest cas en el disseny universal dels béns i serveis i en una acció tan quotidiana com anar a comprar. Des ONCE reivindiquem el ús del braille com el sistema de lectoescriptura de les persones cegues, que ens obre una finestra a el món”, ha destacat Botí.

El Grup Bon Preu porta temps mostrant la seva sensibilització amb la inclusió de les persones amb discapacitat visual. Fa uns mesos ja va adaptar els seus fullets promocionals millorant la gama de colors i el contrast.

Totes aquestes iniciatives del Grup Bon Preu han comptat amb l’assessorament i la validació de la Comissió Braille Espanyola de l’ONCE.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES