Dissabte, 27 novembre 2021
HomeInclusió SocialCampanya de microfinançament per a la darrera fase de construcció d’un centre...

Campanya de microfinançament per a la darrera fase de construcció d’un centre ocupacional a Cardedeu

La Fundació Viver de Bell-lloc té previst iniciar la seva activitat al setembre

construccio centre ocupacional cardedeu
El centre ocupacional està ara en fase de construcció // Foto: Viver de Bell-lloc

La Fundació Viver de Bell-lloc ha engegat una campanya de microfinançament per cobrir les despeses de la darrera fase per a la construcció d’un centre ocupacional amb 16 places a Cardedeu i que té previst iniciar la seva activitat al setembre.

El nou centre es troba actualment en fase de construcció, gràcies a la col·laboració de Fundación ONCE, LaCaixa, Grifols i l’escola Germans Corbella. Per fer realitat el centre, però, encara falten fons per la segona fase d’equipament.

diari-discapacitat-300x250e

El projecte té l’objectiu de donar oportunitats d’inclusió sociolaborals a persones amb discapacitat i/o col·lectius vulnerables a la comarca del Vallès Oriental, on els centres ocupacionals que hi ha actualment no són suficients i falten places.

Aquest centre pretén evitar que l’alternativa sigui quedar-se a casa, oferint un servei diürn d’activitats, que treballi les habilitats de les persones per augmentar-ne l’autonomia. L’entitat apostarà per crear xarxa amb altres projectes del municipi de manera que es potenciï al màxim la inclusió a la comunitat. “Aquest és el servei que manca a la fundació per completar el ventall de serveis d’atenció”, explica el gerent de la Fundació, Carlos Sopeña.

Es pot col·laborar a través de la plataforma Migranodearena o fent un bizum al 01277.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES