Àuria Grup sitúa la seva xifra d’ocupació en les 556 persones durant l’exercici de l’any 2017

La facturació del grup supera els 8,5 milions d’euros

auria grup xifra ocupació exercici 2017 divisió cosmètica
Una de les divisions que més ha crescut ha estat la de cosmètica // Foto: Àuria Grup

Àuria Grup va donar a conèixer les xifres de resultats de 2017 a l’Assemblea General Ordinària que va celebrar el 15 de juny al Centre d’Innovació de Vilanova del Camí. Una de les dades més rellevants és la seva xifra d’ocupació, que es va situar en les 556 persones, aconseguint l’objectiu d’una de les missions del centre especial de treball que es generar llocs de treball per a les persones amb discapacitat o risc d’exclusió social.

En la presentació dels balanços anuals, es van donar a conèixer els resultats econòmics de l’any 2017, en els quals destaca la facturació que supera els 8,5 milions d’euros, de les quals destaca un fort increment (30,2%) de la divisió cosmètica.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’Assemblea va reconèixer també la feina del Servei d’Inserció a les Empreses d’Àuria Fundació que treballa per cercar oportunitats laborals en empreses del mercat de treball ordinari per a persones en situació d’atur de llarga durada o en situacions socials vulnerables. Els cursos de formació basats en oficis tradicionals, organitzats pel Servei d’Inserció, que és alhora punt Incorpora de la Fundació Bancària de La Caixa, s’han fet sota demanda expressa de les pròpies empreses de la comarca de l’Anoia, i hi han participat 419 persones. D’aquí n’han derivat 169 insercions laborals.

Entre els projectes de futur destaca el desplegament d’un pla d’innovació per millorar l’eficiència dels processos productius, que començarà amb la divisió de cosmètics.

BANER_300X250

Àuria Fundació ha fet balanç també del primer any de l’organització dels seus serveis basats en les etapes de la vida. Seguint aquests itineraris vitals, són els serveis i suports els que s’amollen a les necessitats individuals de cada persona en comptes que sigui la persona qui hagi d’encasellar-se en uns serveis prefixats.

Un dels serveis que més ha crescut ha estat el Centre Josep Orgué, que ha registrat un creixement del 35% d’accions amb una mitjana de 220 visites mensuals. El Centre Josep Orgué per a la promoció de l’autonomia personal i l’accessibilitat universal és un espai que assessora les persones en situació de dependències i les seves famílies, professionals i entitats de manera oberta i gratuïta. Forma part de la Xarxa Catalana per l’Autonomia Personal i Prevenció de la Dependència, adscrita al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*