Sessió especial de cinema per a persones amb autisme i les seves famílies als Multicinemes Bages Centre

Organitzada per AMPANS I el Centre de Recursos TEA

cartell sessió especial cinema persones autisme
Cartell de la sessió de cinema // Foto: AMPANS

Sota el títol “CinemaTEA d’estiu en família” els Multicinemes Bages Centre acolliran el proper dissabte 23 de juny a les 11 del matí la projecció de la pel·lícula ‘La Malvada Guineu Ferotge’ en versió catalana, llum tènue i menys decibels de so, i on tots els assistents es podran moure per circular lliurement.

Serà una sessió especial precisament perquè estarà adaptada a les necessitat les persones amb trastorn de l’espectre de l’autisme, que no els agrada la foscor, els altera el volum alt i els costa estar tranquils durant molta estona. Per això, les famílies amb fills amb autisme no acostumen a anar al cinema i en aquesta sessió podran fer-ho, perquè s’adapta a les seves necessitats.

BANER_300X250

‘La malvada guineu ferotge’ és una pel·lícula d’animació que actualment es pot veure a les sales comercials i que els nens i nenes amb trastorn de l’espectre de l’autisme (TEA) també podran veure acompanyats de familiars i amics. Durant la sessió, professionals d’AMPANS i del Centre de Recursos TEA acompanyaran els assistents i muntaran una zona d’activitats i jocs al vestíbul exterior pels que vulguin anar entrant i sortint de la de la sala, gràcies a la col·laboració dels Multicinemes Bages Centre, que han adaptat les seves instal·lacions per poder acollir aquesta projecció.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*