Arriba a les Illes Balears el roadshow “No te rindas nunca” de la Fundació Inserta

Calvià és el primer municipi en rebre aquest programa d’ocupació

roadshow fsc inserta no te rindas nunca illes balears
Presentació de la campanya al municipi de Calvià // Foto: Ajuntament de Calvià

Aquesta setmana el municipi de Calvià ha estat el primer de les Illes Balears en acollir la campanya “No te rindas nunca” de la Fundació Inserta, que té l’objectiu d’atreure a 5.000 joves sense feina entre 19 i 29 anys de tot el territori espanyol amb certificat de discapacitat igual o superior al 33% per datar-los de recursos que millorin la seva ocupabilitat. La realització de la campanya es realitza a través d’un portal creat específicament per aquesta iniciativa.

Durant els dos dies que va durar la campanya molts joves es van apropar al roadshow per participar en dinàmiques grupals a través de quatre tallers: “L’actitud que m’impulsa”, orientat a entendre l’actitud pròpia des d’una perspectiva mental emocional i corporal, a través de xerrades motivacionals i jocs teatrals. “Talents únics i diversos”, on els candidats van haver de reconèixer els seus talents personals i professionals. “El poder d’una visió”, que va estar dirigit a generar en el candidat una ruta professional a 5 anys i ajudar-lo a identificar on vol arribar professionalment. “Comença l’aventura” que va estar destinat a ajudar-los a redactar el seu CV de forma que desperti l’interès de les empreses. Tots aquests tallers es van completar amb sessions d’orientació individualitzada i amb una zona de treball autònom amb ordinadors i accés a internet.

BANER_300X250

Aquesta iniciativa de la Fundació Inserta s’integra en el pla d’inclusió laboral de joves amb discapacitat dins del projecte “Activa el teu talent” en el marc del Programa Operativo de Empleo Juvenil (POEJ), cofinanciat pel Fons Social Europeu.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*