Diumenge, 5 desembre 2021
IniciDiscapacitatAICE commemora el Dia Internacional de l’Implant Coclear amb accions de divulgació...

AICE commemora el Dia Internacional de l’Implant Coclear amb accions de divulgació i conscienciació a les xarxes

Arrenca la Setmana de l’Audició en col·laboració amb els transports públics

aice dia internacional implant coclear
Cartell del Dia Internacional de l’Implant Coclear // Foto: Federación AICE

El proper 25 de febrer se celebra el Dia Mundial de l’Implant Coclear, dia en que comença la Setmana de l’Audició que acabarà el 3 de març amb la  la celebració del Dia Mundial de l’Audició promogut per l’Organització Mundial de la Salut. 

Per a commemorar la celebració, la Federació d’Associacions d’Implantats Coclears d’Espanya (AICE), donades les circumstàncies pandèmiques, han optat per dur a terme activitats de divulgació i conscienciació a la societat en general sobre la pèrdua auditiva mitjançant webinars, tallers, missatges de prevenció de la pèrdua auditiva en transports públics per tota Espanya i actes simbòlics; així com activitats lúdiques per als més joves a través de les xarxes socials.

fiare banca etica crowdfunding

Entre aquestes activitats a les xarxes hi ha la Campanya Setmana de l’Audició, en que amb col·laboració amb els transports públics per sensibilitzar la pèrdua auditiva, s’anima a cercar missatges als transports i fotografiar-se amb ells per aconseguir #MascaretesComunicatives amb la campanya #AICEviatja #WorldHearingDay #DíaImplanteCoclear. 

Cal recordar que la pandèmia i les mesures sanitàries imposades han suposat una important barrera comunicativa per a les persones amb pèrdua auditiva. En aquest sentit, AICE ha fet arribar més de 30.000 mascaretes comunicatives a diferents sectors des de familiars dels propis implantats fins a centres educatius i hospitals entre altres.

A tot el món hi ha més de 500.000 persones que són implantades, i a Espanya concretament, comptem amb més de 18.000 persones implantades coclears. Any rere any, més països es sumen a la celebració d’aquest dia. Actualment són més de 65 països els que commemoren aquest dia marcat per la primera operació d’implantació el 1957. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES