Dissabte, 6 març 2021
Inici Educació Inclusiva Les universitats rebran 9.000 noves mascaretes comunicatives per facilitar la comunicació dels...

Les universitats rebran 9.000 noves mascaretes comunicatives per facilitar la comunicació dels estudiants amb sordesa

Dins la campanya ‘Universidad con Sentido’ impulsada per Fundación Universia i Federación AICE

mascaretes comunicatives estudiants universitaries
Els professors i els alumnes utilitzen mascaretes comunicatives a les aules // Foto: Federación AICE

La Fundación Universia, que compte amb el suport de Banco Santander per al desenvolupament de les seves activitats, i la Federación de Asociaciones de Implantados Cocleares de España (Federación AICE), faran arribar 9.000 noves mascaretes comunicatives a les aules universitàries, dins la segona fase de la campanya ‘Universidad con Sentido’.

L’objectiu d’aquesta acció és, ara que arrenca el segon quadrimestre, donar solució a la bretxa comunicativa que està condicionant una educació universitària inclusiva  i de qualitat per a la comunitat sorda i amb discapacitat auditiva.
La campanya ja va distribuir 6.500 mascaretes amb finestra en la seva primera fase coincidint amb l’inici del curs acadèmic. Són les pròpies universitats les que estan demanant aquest tipus de suport per facilitar la comunicació entre universitaris amb discapacitat auditiva, docents, personal d’administració i serveis i altres persones de l’entorn acadèmic.

ARC Soluciones publi

Seguretat i accessibilitat per una educació inclusiva

Les mascaretes tradicionals dificulten molt la comunicació a les persones amb discapacitat auditiva. La mascareta “comunicativa” ideada al principi de la pandèmia per la Federación AICE disposa d’una finestra transparent que permet veure la boca i facilita així l’enteniment de les paraules parlades a les persones sordes o amb discapacitat auditiva.

La campanya ‘Universidad con Sentido’ té l’objectiu d’eliminar el risc d’exclusió de les persones amb sordesa o amb discapacitat auditiva dins l’entorn universitari.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES