Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALLes persones amb discapacitat a Espanya, per sobre de la mitjana europea...

Les persones amb discapacitat a Espanya, per sobre de la mitjana europea quant a risc de patir exclusió social o pobresa

Un estudi de l'Eurostat el sitúa Espanya en l’onzè lloc amb un 32,5%, davant el 28,4% de la UE

campanya 25N diba
persones vulnerables pobresa
Les persones amb discapacitat a Espanya tenen més risc de pobresa // Foto: Taula del Tercer Sector

Segons un recent estudi de l’Eurostat, Espanya està situat per sobre de la mitjana europea -concretament en l’onzè lloc- quant a percentatge de persones amb discapacitat en risc d’exclusió social, amb un 32,5% davant el 28,4% de la Unió Europea (UE).

De les dades de l’estudi es desprèn que en 2019 un 28,4% de la població de 16 anys de la UE amb alguna discapacitat estava en risc de pobresa o exclusió social, comparat amb el 18,4% entre la població europea sense discapacitat.

El país amb més risc de pobresa o exclusió social és Bulgària, amb un 50,7%, seguit de Letònia (42,1%), Estònia (40%), Lituània (39,9%) i Irlanda (37,8%).

En l’altre extrem, els països amb menor percentatge de població amb discapacitat risc de pobresa o exclusió són: Eslovàquia (19,2%), Dinamarca (20,3%), Aùstria (22,2%), Finlàndia (22,5%) i França (22,9%).

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content