Dimarts, 30 novembre 2021
IniciPatrocinatsAfers Socials reconeix un màster en discapacitat de la UVic com a...

Afers Socials reconeix un màster en discapacitat de la UVic com a Formació d’Interès en Serveis Socials

uvic master formacio interès serveis socials

El Departament de Treball, Afers Socials i Família ha concedit el reconeixement de la Formació d’Interès en Serveis Socials al màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona (AICP) en Àmbits d’Envelliment i Discapacitat, l’objectiu del qual és capacitar els professionals per dissenyar, dirigir, intervenir, gestionar o fer recerca en programes o recursos dirigits a persones amb discapacitat, en situació de dependència i/o de cronicitat basats en l’AICP.

El màster –adreçat a professionals de l’àmbit dels serveis socials, la salut i els serveis sociosanitaris, a gestors i avaluadors de programes de serveis socials i sociosanitaris, a arquitectes, a tecnòlegs i a juristes– respon a la necessitat de transformar els models basats en serveis de caràcter assistencialista a sistemes basats en la integració de serveis, centrats en les persones i en la preservació dels seus drets, dignitat i qualitat de vida.

diari-discapacitat-300x250e

La formació està organitzada per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i s’impartirà des del novembre de 2019 fins al juny de 2020 a Vic, Barcelona i Sant Sebastià.

El Departament concedeix el reconeixement de la formació d’interès en serveis socials a les activitats de formació continuada que tinguin per objecte contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació.

Per complir amb aquest objectiu, el Comitè d’Expertes i Experts en Formació en l’Àmbit de l’Acció Social ha establert els requisits i criteris d’avaluació per a la concessió del reconeixement de les activitats formatives.

Aquest reconeixement es concedeix a les activitats de formació continuada que s’imparteixen en el territori de Catalunya. Poden sol·licitar-lo les fundacions, les associacions i altres entitats o organismes de naturalesa pública o privada amb personalitat jurídica i que tinguin l’objectiu d’impartir formació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES