Dissabte, 22 gener 2022
IniciEsport AdaptatLa FCEDF té presència activa en diferents activitats de promoció de l’esport...

La FCEDF té presència activa en diferents activitats de promoció de l’esport adaptat a Catalunya

fira ocusport lleida activitats promoció esport adaptat
La 3a edició de la Fira Ocusport va tenir lloc al Pavelló INEFC de Lleida // Foto: FCEDF

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha participat durant els darrers dies en diferents activitats relacionades amb la promoció de l’esport adaptat per tot Catalunya.

El passat dimecres 20 de març es va celebrar el Raid Atlètic a l’Estadi Olímpic Lluís Company on, prop de 2500 esportistes escolars van tenir l’oportunitat de tastar un seguit d’activitats relacionades amb l’atletisme i on la FCEDF ha col.laborat en la estació de curses de velocitat amb cadira de rodes. La trobada forma part del programa L’Escola fa Esport a la Ciutat, gestionada novament pel departament especialitzat d’El Consell amb la col·laboració de QSL Serveis Culturals.

D’altra banda, la Federació ha estat present a la III Edició de la Fira de l’Ocupabilitat “Ocusport”, que va tenir lloc aquest dimecres 27 de març al Pavelló de l’INEFC de Lleida. Els estudiants han tingut l’oportunitat durant la Fira d’assistir a xerrades sobre testimonis professionals o aspectes legals (ROPEC i COPLEFC); tallers, fer un curriculum, entre altres. La Federació ha estat present a la Fira per donar a conèixer als assistents les diferents activitats i programes que la Federació porta a terme a les terres de Lleida.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content