Activament inicia la nova temporada de tallers de contacte social a Vilanova i la Geltrú

Amb un taller de Clown i una altre de moviment expressiu

tallers-contacte-social-activament-nova-temporada
Cartell del taller de Clown a càrrec de Carlos Guirado // Foto: Activament

Activament Catalunya Associació inicia una nova temporada dels tallers de contacte social a Vilanova i la Geltrú, amb dues propostes per anar escalfant motors.

FREEFORMSTYLE-600X300

Per una banda comença el proper 14 de setembre el “Taller Clown: Riure és Viure”  un espai on desenvolupar la innocència, la tendresa i el sentit de l’humor. Es tracta d’una gran oportunitat de creixement personal concebut des de i per a la inclusió. La formació anirà a càrrec de Carlos Guirado, Clown amb disset anys d’experiència en arts escèniques. Ajudarà a alliberar-nos de prejudicis i pors, per perdre la vergonya a parlar en públic i desenvolupar l’autoestima. Les sessions es realitzaran cada divendres, de 17:30 a 19:30h,

banner_300x200_entrenuvols

L’altre taller és el de “Moviment expressiu sistema Riu Obert”, un espai de creixement personal, des del re-descobriment del cos i l’escolta d’un mateix, obrint noves possibilitats de moviment, noves formes d’expressió, re-connectant amb les sensacions i les emocions per a una millor gestió de les mateixes, descobrint els suports propis i els del grup, aprenent a conviure, amb més autenticitat, vitalitat i alegria. L’activitat comença el proper 10 de setembre i es realitzarà cada dilluns de 16 a 18 h.

Els dos tallers són gratuïts i oberts a tothom però degut el nombre limitat de places s’ha de reservar escrivint a: garraf@activament.org. Les activitats es realitzen al Centre Cívic la Geltrú (Pl. Associació Alumnes Obrers, 1).

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*