Dijous, 7 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciRESPONSABILITAT SOCIALAcord entre Grupo Gallo i Aura Fundació per col·laborar en la inclusió...

Acord entre Grupo Gallo i Aura Fundació per col·laborar en la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual

La companyia s’adhereix al programa ‘Empleo con Apoyo’ d’Aura i contracta a una jove amb discapacitat intel·lectual

campanya 25N diba
inclusió laboral persones discapacitat intel·lectual
Montse Lacueva amb la secretària de direcció, Eva Moliner // Foto: Aura Fundació

La incorporació de la jove amb discapacitat intel·lectual Montse Lacueva al Grupo Gallo, ha estat el primer pas en l’acord de col·laboració que la companyia ha signat amb Aura Fundació per impulsar la integració laboral de persones amb discapacitat.

Aquest acord contempla l’adhesió del Grupo Gallo al programa ‘Empleo con Apoyo’ d’Aura Fundació, mitjançant el qual aquesta entitat sense ànim de lucre contribueix a la generació de llocs de treball per a persones amb discapacitat en el mercat ordinari.

cançons que acaben en fade out

Després de dos mesos previs de pràctiques d’aprenentatge, adaptació i integració al seu lloc de treball com a secretària adjunta a la direcció general, els màxims responsables del Grupo Gallo y d’Aura Fundació, Fernando Fernández i María Cabré, van signar ahir el contracte que la que converteix a Montse Lacueva en una membre més de la companyia.

Durant la signatura, el director general del Grup Gallo, Fernando Fernández, ha ressaltat la rellevància que aquest pas té per a l’empresa: “Una de les missions fonamentals d’aquesta companyia ha estat millorar la vida de les persones. L’hem fet durant 75 anys gràcies al compromís d’aquesta gran família que és avui Gallo i als valors que regeixen la nostra feina diària, com la qualitat humana. L’arribada de Montse -ha afegit el CEO de Gallo- ha estat una mica transformadora per a tots i cadascun de nosaltres i, en aquest sentit, Montse ens ha demostrat que com a companyia tenim un repte important que assolir”.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

La directora d’Aura Fundació, María Cabré, ha assegurat a Grupo Gallo “hem trobat, sens dubte, persones que creuen i que es comprometen amb la inclusió” i ha destacat el grau d’implicació que la companyia ha tingut a tot el procés d’acollida des del primer moment: “Una voluntat real de fer la inclusió efectiva d’una persona amb discapacitat, posant en valor totes aquelles capacitats que Montse podia aportar i que, en tan poc temps, ha demostrat que aporta”.

En aquest sentit, la secretària de Direcció de Grup Gallo, Eva Moliner, ha destacat “la gran capacitat de concentració i de treball en equip que Montse ha demostrat durant aquests mesos, unides a les ganes de compartir que demostra constantment” concloent així un període d’adaptació culminat amb la plena integració al departament i a les tasques que se li han assignat.

L’acord de col·laboració amb Aura Fundació suposarà que Grupo Gallo sigui una de les organitzacions que el proper 7 de juliol rebran el reconeixement ‘Empresa amb Aura’ que la fundació atorgarà durant la gala en què reunirà empreses, entitats i persones que han fet possible la inclusió de persones amb discapacitat durant aquest any.

Grupo Gallo empresa socialment responsable

Aquesta acció del Grupo Gallo s’alinea amb la creació de la nova àrea de Sostenibilitat, amb la que la companyia vol donar un impuls a la seva estratègia com a empresa socialment responsable,  incorporant diferents eixos d’actuació i projectes encaminats a materialitzar el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides (ODS) on l’eix social tindrà un paper rellevant, juntament amb els objectius de sostenibilitat mediambiental.

L’acord amb Aura Fundació permet fer els primers passos en la consecució dels objectius de Treball decent i creixement econòmic (ODS núm. 8), Corregint Desigualtats (ODS núm. 10) i l’Aliança Global per assolir els objectius (ODS 17).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content