Sant Just Desvern es convertirà diumenge en Territori Special de la discapacitat intel·lectual

600 esportistes disputaran competicions de tennis, bàsquet i ciclisme

sant just desvern territori special
El bàsquet serà una de les activitats que es podran veure dimenge // Foto: Special Olympics Catalunya

Prop de 600 esportistes amb discapacitat intel·lectual provinents de tot Catalunya, Madrid, València, Sardenya i Andorra competiran aquest diumenge 14 de maig en el Territori Special Olympics que es disputarà a Sant Just Desvern (Barcelona).

Durant tota la jornada, que començarà a les 10.30h, els esportistes competiran en tennis, bàsquet i ciclisme, acompanyats de 130 voluntaris i voluntàries que ajudaran a tirar endavant aquest Territori Special desenvolupant diferents accions com l’acompanyament de delegacions, control dels temps, fotografia, logística, etc.

Seran tres les instal·lacions que acolliran els esportistes Mèlich Club (tennis), Parc Ciclista del Llobregat (ciclisme) i La Bonaigua (bàsquet). A més, també hi haurà un espai per a diferents activitats lúdiques, el village. Amb un escenari amb espectacles i diferents tallers per a tota la família.

Per altra banda els esportistes gaudiran del Programa de Salut, un programa de Special Olympics internacional per millorar els hàbits saludables.

Serà una jornada competitiva però a la vegada lúdica organitzada per Special Olympics, Federació ACELL i l’Ajuntament de Sant Just, on tota la família podrà gaudir d’un experiència per compartir opinions, actituds i comportaments socials relacionats amb les persones amb discapacitat intel·lectual.

La ciutat de Sant Just Desvern s’ha bolcat amb una jornada que finalitzarà amb l’acte de cloenda a les 19h al Camp de Futbol Municipal on es donarà el relleu a La Seu d’Urgell i a Andorra la Vella.

 

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*