Jornada sobre Sexualitat en diversitat funcional: La figura de l’acompanyant íntim i eròtic

El proper 16 de juny a Girona organitzada per MIFAS i Tandem Team

cartell jornada sexualitat diversitat funcional acompanyant íntim
Cartell de la jornada // Fotografia propietat de pornoeducativo

El proper divendres 16 de juny a les 11 hores es farà a la Biblioteca Carles Rahola de Girona la “Jornada Sexualitat en diversitat funcional (discapacitat): La figura de l’acompanyant íntim i eròtic per donar resposta a preguntes com Existeix una sexualitat diferent per a les persones amb discapacitat? Què diu la llei sobre aquesta qüestió? Com han d’actuar els professionals socio-sanitaris per desenvolupar la sexualitat de les persones amb discapacitat? Què és un acompanyant íntim?.

Maria Clemente, psicòloga i gerent de Tandem Team i Francesc Granja, coach, divulgador i president de Tandem Team seran els ponents d’aquesta jornada que s’adreça a persones amb discapacitat, familiars, curadors, professionals, estudiants i a totes aquelles persones que estiguin interessades en aquest tema.

L’acte està organitzat per l’Associació MIFAS i Tandem Team, associació que porta més de tres anys fent visible i afavorint el desenvolupament de la intimitat i l’erotisme de les persones amb diversitat funcional. És necessari realitzar inscripció ja que les places són limitades.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Prop de 120 persones inscrites a la 1a Jornada “Sexualitat en diversitat funcional” a Girona - Di@ri de la Discapacitat
  2. Tot un èxit d'assistència a la I Jornada sobre Sexualitat i Discapacitat a Girona - Di@ri de la Discapacitat

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*