AMPANS rep el 9è Premi Factor Humà Mercè Sala per prioritzar les persones i pels valors que representa

L’acte es va fer a l’Auditori del CaixaForum davant més de 350 directius i personalitats

ampans premi mercè sala factor humà valors persones
Anna Fornés i Toni Espinal (mig) en el moment de rebre el Premi a l’Auditori del CaixaForum // Foto: AMPANS

Tenir a les persones com a prioritat, i representar de manera excel·lent els quatre valors que identificaven a la política i economista Mercè Sala -es a dir el tracte humà, la innovació, la visió global i el pragmatisme-, han estat els factors que han fet mereixedor a AMPANS del 9è Premi Factor Humà Mercè Sala de la Fundació Factor Humà, que es va entregar ahir a l’Auditori del CaixaForum de Barcelona, i que va congregar prop de 350 directius i personalitats de la societat catalana.

En paraules de la Directora de la Fundació Factor Humà, Anna Fornés, “el Jurat del Premi ha reconegut a aquesta entitat per treballar per a la promoció de l’educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, i a més fer-ho de manera impecable posant el tracte humà al centre. En els seus 50 anys de trajectòria han creat un projecte molt gran, que a més és viable econòmicament”. Al llarg del seu discurs Fornés va afegir que “el d’AMPANS és un model replicable i realista. Un exemple a seguir per a moltes altres organitzacions del nostre país, i premiar-la ha de contribuir al fet que es converteixi en un referent encara més important”.

BANER_300X250

Per la seva part, el Director General d’AMPANS, Toni Espinal, va agrair el premi i va assegurar que des d’AMPANS “admirem la trajectòria i el llegat de Mercè Sala i compartim els seus valors, la seva voluntat transformadora de la societat i la idea que el major capital de les empreses són les idees i les persones”.

Durant el discurs, Espinal va assenyalar que el repte d’AMPANS consisteix en “donar serveis, suports, oportunitats, a totes i cadascuna de les persones amb discapacitat del Bages. Principalment perquè puguin fer el seu projecte de vida, perquè siguin ciutadans de ple dret, perquè gaudeixin d’una vida plena i perquè siguin felices”.

El directiu de l’entitat va destacar al mateix temps que un dels factors claus d’AMPANS és la cerca de l’excel·lència en tot el que fan i que el seu treball és de llarg recorregut. De la mateixa manera, va parlar de compromís, que tal com va indicar, “és el valor essencial de les nostres persones i de la nostra cultura corporativa”.

Finalment, va afirmar que “de la nostra gent, hem après que la felicitat, l’objectiu comú de tots els éssers humans, no va correlacionat amb el coeficient intel·lectual ni amb la riquesa ni amb el poder”. Així, va concloure “l’anhel d’AMPANS és fer un món millor per a les persones amb discapacitat i les persones vulnerables. Tenim l’anhel que siguin feliços en una societat més justa, més inclusiva i més acollidora”.

En aquesta 9a edició del Premi Factor Humà Mercè Sala, el Jurat del Premi ha estat format per Salvador Alemany, Imma Amat, Victòria Camps, Manel del Castillo, César Molins, Maravillas Rojo i Xavier Serra, persones que van conèixer Mercè Sala i guanyadors d’edicions anteriors. Els motius que els han portat a guardonar AMPANS són:

AMPANS és una fundació que, amb més de 700 professionals, treballa per promoure l’educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat, creant i gestionant centres, serveis, programes i suports.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*