Dijous, 2 desembre 2021
IniciResponsabilitat SocialXimenez Group i Fundació Àuria Fil s’alien per impulsar l’ocupació de les...

Ximenez Group i Fundació Àuria Fil s’alien per impulsar l’ocupació de les persones amb diversitat funcional

La companyia obre part de la seva línia de gestió logística en el CET de la fundació igualadina

Àuriafil Grupo Ximénez conveni col·laboració
La companyia i l’entitat han complementat sinèrgies // Foto: Fundació Àuria

La delegació nord-est de Ximenez Iluminación, filial de la firma d’il·luminació decorativa Ximenez Group, ha obert part de la seva línia de gestió logística al Centre Especial de Treball de la Fundació Àuria Fil, entitat membre de Àuria Grup, una de les empreses més importants de l’economia social catalana que treballa per la inclusió laboral de persones en risc d’exclusió o en situació de vulnerabilitat i dependència.

En aquest sentit, la companyia ha format i i mentoritzat equips de Àuria en tasques de manteniment, classificació i revisió de peces d’il·luminació decorativa en els seus instal·lacions de Barcelona.

fiare banca etica crowdfunding

“La capacitació professional dins del nostre sector és una porta oberta a un nombre cada vegada més gran d’oportunitats de futur” ha explicat Alberto del Rey, director de Recursos Humans de Ximenez Group. “Per això, aliances com aquesta són de gran importància per a desplegar el nostre compromís amb la creació d’un impacte positiu en les zones en què operem” ha afegit.

Per la seva banda, Joan Holgado, responsable comercial de la Fundació Àuria, ha comentat que “és una oportunitat única que ens enorgulleix protagonitzar i contribueix a la creació d’ocupació de qualitat per al nostre col·lectiu i que esperem ens porti a una relació de llarg recorregut”.

La sinergia entre ambdues entitats respon a l’estratègia de responsabilitat corporativa a la que Ximenez Group treballa des de dues línies concretes: el compromís social, a través de la qual promou col·laboracions amb agents del tercer sector i institucions sanitàries i fomenta els valors de l’esport; i la sostenibilitat mediambiental, per la qual promou la lluita contra el canvi climàtic i desenvolupa actuacions per a la contínua reducció de l’impacte de les seves projectes.

Per Àuria, la col·laboració representa un important impulsor del seu propòsit social al ampliar la cartera d’itineraris especialitzats amb els que contribueix a la consecució de les metes de les més de 800 persones amb les quals treballa.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES