Dimecres, 10 agost 2022
Dimecres, 10 agost 2022
IniciInclusió LaboralXerrada sobre empreses compromeses amb la inclusió laboral de les persones amb...

Xerrada sobre empreses compromeses amb la inclusió laboral de les persones amb discapacitat

El pròxim 29 d'abril per tancar el cicle de webinars del Club de Feina "Sí, i millor"

cicle webinars feina si i millor fecetc
Cartell de la webinar del pròxim 29 d’abril // Foto: FECETC

El consultor en Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i integració de la discapacitat, Albert Vilariño, tancarà dijous 29 d’abril el cicle de webinars del Club de Feina “Sí, i millor” amb la xerrada ‘Empreses compromeses amb la inclusió laboral de les persones amb discapacitat’. El Club de Feina “Sí, i millor” és un projecte de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) i la Fundació CIES que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

En la seva xerrada online, el consultor parlarà, d’una banda, de l’obligació derivada de la Llei General dels drets de les persones amb discapacitat (Reial decret legislatiu 1/2013, de 29 de novembre); segons aquesta llei, totes les empreses de més de 50 treballadors han de reservar un 2% dels llocs de treball a persones amb alguna discapacitat legalment reconeguda (igual o superior al 33%). També les administracions públiques estan obligades a reservar part dels seus llocs de treball al col·lectiu. En cas de no poder contractar persones amb discapacitat de forma directa, la norma estableix diverses alternatives que permeten, no obstant, complir amb la llei que seran detallades pel ponent.

Però a banda de recordar el que estableix la llei, Vilariño parlarà dels valors i avantatges que comporta per a una empresa comptar als seus equips amb treballadors amb discapacitat, que van des del compromís i ganes de superació del col·lectiu al bon ambient que generen i a la millora de la reputació de l’empresa, entre molts altres. Tot això sense oblidar els avantatges fiscals d’aquest tipus de contractació.

La xerrada començarà a les 12 del migdia. Les persones interessades s’han d’inscriure escrivint a laboral@fecetc.org per rebre posteriorment l’enllaç per connectar-se a la sessió.

Secció patrocinada per

FECETC color logo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content