Dilluns, 5 juny 2023
Dilluns, 5 juny 2023
IniciInclusió LaboralArrenca el cicle de webinars del Club de Feina de FECETC amb...

Arrenca el cicle de webinars del Club de Feina de FECETC amb una sessió sobre ‘El mercat laboral en temps de coronavirus’

Serà el proper dimecres 17 de març a les 12h vía online

Webinars del Club de Feina
Cartell del webinar sobre ‘Mercat laboral en temps de coronavirus’ // Foto: FECETC

Dimecres 17 de març comença el cicle de webinars del Club de Feina ‘Sí, i millor’, de la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC). Es tracta d’un seguit de sessions formatives online adreçades especialment a les 40 persones amb discapacitat participants en el projecte del Club de Feina però també obertes a altres persones interessades en els diferents temes que s’hi abordaran. L’objectiu dels webinars és informar i formar sobre diferents aspectes relacionats amb el món laboral i com preparar-se per accedir-hi; van des dels sectors en creixement i que estan necessitant més personal fins a la preparació d’una entrevista de feina i les competències que cal adquirir per accedir i mantenir-se al món laboral. 

El primer d’aquests webinars serà el 17 de març, a les 12 hores, i anirà a càrrec de Mariluz González, Iolanda Gómez i Alberto Sierra, intermediadors/res laborals d’Acció Contra la Fam, que parlaran de ‘Mercat laboral en temps de coronavirus’. 

anunci guies d'arrel

També es preveu una sessió sobre la pràctica del mindfulness en temps de teletreball i una xerrada motivacional d’una professional de recursos humans que ha triomfat malgrat tenir un trastorn de salut mental. Mentrestant, el projecte Club de Feina, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i de la fundació CIES, continua organitzant sessions de grup amb totes les mesures de prevenció de COVID, així com les assessories individuals i les accions d’inserció de participants a les empreses.

Secció patrocinada per

FECETC color logo

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content