Dimecres, 27 gener 2021
Inici Salut Mental Webinar sobre coneixements i estratègies eficaces per lluitar contra l’estigma social

Webinar sobre coneixements i estratègies eficaces per lluitar contra l’estigma social

A la ‘Trobada Llatinoamericana contra l’Estigma’, el proper 25 de novembre

webinar estigma social
Cartell de la webinar // Foto: Grupo 5

La Càtedra extraordinària UCM-Grup 5 Contra l’Estigma, en col·laboració amb la Fundació Complutense de Madrid, organitzen el dimecres 25 de novembre el webinar “Trobada Llatinoamericana contra l’Estigma” per abordar l’estigma associat a la condició de ser diferent i pertànyer a un col·lectiu minoritari o vulnerable.

La jornada, en la que participaran experts en la temàtica a nivell nacional i internacional, es dividirà en quatre sessions i tractarà de comunicar, difondre i sensibilitzar a la societat espanyola i llatinoamericana sobre els efectes de l’estigma en les persones afectades i sobre la necessitat i possibilitat de abordar una lluita contra l’estigma que desemboqui en una societat més digna i inclusiva.

ARC Soluciones publi

Durant la sessió s’abordarà la lluita contra l’estigma i les activitats de la Organització Panamericana de la Salut, l’estigma cap a persones amb psicosi, la discriminació salut mental i dona i s’enllaçarà amb els indicadors de bones pràctiques.

En la primera sessió es tractarà sobre les malalties mentals dins l’atenció mèdica i el sector sanitari. En la segona sessió del webinar es descriuran una sèrie d’estudis que han portat l’estigma cap a les persones amb psicosis, com per exemple l’esquizofrènia a Sudamèrica. Un altre tema que s’abordarà al webinar és la discriminació en l’atenció a les dones amb problemes de salut mental.

Inscripció gratuïta en aquest enllaç.

Oferta Any Nou!!! Subscriu-te a la nostra Newsletter

AMB UN 25% DE descompte fins el 31 de gener

Aprofita aquesta oportunitat per rebre cada dia al teu correu tota l'actualitat sobre el món de la discapacitat a Catalunya. PER NOMÉS 11,99 € L'ANY.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES