Divendres, 24 març 2023
Divendres, 24 març 2023
IniciSalut MentalWebinar de la Federació SMC sobre els Grups d’Ajuda Mútua per cuidar...

Webinar de la Federació SMC sobre els Grups d’Ajuda Mútua per cuidar del benestar emocional

Dins el Pla de Xoc per la Covid-19 de l’Ajuntament de Barcelona

postgrau malaltia mental discapacitat intel·lectual

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) oferirà el proper dilluns 31 d’agost de 12 a 13h un webinar sota el títol “Coneix els Grups d’Ajuda Mútua i cuida del teu benestar emocional”, en el marc de la seva col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona en el Pla de Xoc municipal per donar resposta a l’impacte emocional provocat per la Covid.

anunci guies d'arrel

En aquest webinar es podran descobrir els beneficis del suport mutu i els seus efectes positius en la salut emocional. A més, les persones assistents s’emportaran la guia per a la creació i manteniment dels GAM. En el mateix hi participaran Cristina Conejo (Psicòloga i psicoterapeuta), Josep Aguilar (Dinamitzador del GAM de familiars d’AFEM Nou Barris), Ona Yàñez (Psicòloga i musicoterapeuta) i Alba Valero (Dinamitzadora del GAM de primera persona de Sabadell)

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Cabàs Emocional és l’espai web del Pla de Xoc de l’Ajuntament de Barcelona que recull iniciatives obertes i gratuïtes per a què la ciutadania tingui cura de la seva salut mental i emocional en temps de pandèmia, a través de recursos, activitats i eines digitals. 

En aquest espai, SMC ja ha incorporat les seves eines i recursos de benestar emocional com GAMs on line, informació i orientació dels Espais Situa’t, guies, vídeos i testimonis…

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content