Dilluns, 4 març 2024
IniciGENT GRANCampanya de l'ACRA per donar a conèixer la tasca dels serveis residencials...

Campanya de l’ACRA per donar a conèixer la tasca dels serveis residencials d’atenció a la gent gran

Amb l'eslògan 'Estem preparats' està basada en diversos materials audiovisuals

L’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) ha posat en marxa la campanya online “Estem preparats” per donar a conèixer a la població, durant els propers mesos, la tasca professional que desenvolupen els serveis i les residències d’atenció a la gent gran i com han hagut d’adaptarse per a gestionar la pandèmia i la realitat que es deriva de la situació viscuda. La campanya es basa en materials audiovisuals que es distribuiran per les diferents xarxes socials i en testimonis tant de residents, com de professionals i familiars que expliquen en primera persona les experiències viscudes i com els recursos assistencials s’han adaptat per afrontar els nous escenaris. ACRA ha impulsat la campanya sota l’eslògan “Estem preparats” en el sentit que el sector ha sabut transformar-se per superar situacions tan extremes com la viscuda els darrers mesos.

Segons el testimoni que en el marc de la campanya ofereix la presidenta d’ACRA, Cinta Pascual, “la Covid-19 ens ha donat una altra dimensió i ens ha posat al davant un mirall que ens ha permès saber quin és el lloc on estem i on volem ser-hi. La pandèmia ens ha ensenyat moltíssim, però també l’hem de veure com una oportunitat per a resoldre totes aquelles assignatures que teníem pendents des de fa tant temps i que havíem de resoldre. Al sector se li demanava solucionar una crisi sanitària amb recursos socials i no és que no ho puguem fer, sinó que no és viable. Hem d’estar i estem preparats per cuidar les persones grans. Aquest és l’objectiu de la campanya: donar a conèixer el que hem après i com ens hem adaptat a una exigència màxima”

En el marc de la difusió de la campanya, ACRA ha creat la pàgina web específica per allotjar tots els materials i informacions editades que es distribuiran a través de les xarxes socials, inicialment, durant el període de quatre mesos des d’aquest mateix mes d’agost.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content