Divendres, 27 gener 2023
Divendres, 27 gener 2023
IniciGent GranCampanya de l'ACRA per donar a conèixer la tasca dels serveis residencials...

Campanya de l’ACRA per donar a conèixer la tasca dels serveis residencials d’atenció a la gent gran

Amb l'eslògan 'Estem preparats' està basada en diversos materials audiovisuals

L’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) ha posat en marxa la campanya online “Estem preparats” per donar a conèixer a la població, durant els propers mesos, la tasca professional que desenvolupen els serveis i les residències d’atenció a la gent gran i com han hagut d’adaptarse per a gestionar la pandèmia i la realitat que es deriva de la situació viscuda. La campanya es basa en materials audiovisuals que es distribuiran per les diferents xarxes socials i en testimonis tant de residents, com de professionals i familiars que expliquen en primera persona les experiències viscudes i com els recursos assistencials s’han adaptat per afrontar els nous escenaris. ACRA ha impulsat la campanya sota l’eslògan “Estem preparats” en el sentit que el sector ha sabut transformar-se per superar situacions tan extremes com la viscuda els darrers mesos.

anunci guies d'arrel

Segons el testimoni que en el marc de la campanya ofereix la presidenta d’ACRA, Cinta Pascual, “la Covid-19 ens ha donat una altra dimensió i ens ha posat al davant un mirall que ens ha permès saber quin és el lloc on estem i on volem ser-hi. La pandèmia ens ha ensenyat moltíssim, però també l’hem de veure com una oportunitat per a resoldre totes aquelles assignatures que teníem pendents des de fa tant temps i que havíem de resoldre. Al sector se li demanava solucionar una crisi sanitària amb recursos socials i no és que no ho puguem fer, sinó que no és viable. Hem d’estar i estem preparats per cuidar les persones grans. Aquest és l’objectiu de la campanya: donar a conèixer el que hem après i com ens hem adaptat a una exigència màxima”

En el marc de la difusió de la campanya, ACRA ha creat la pàgina web específica per allotjar tots els materials i informacions editades que es distribuiran a través de les xarxes socials, inicialment, durant el període de quatre mesos des d’aquest mateix mes d’agost.

Banner 300x250px EnBucle3

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content