Dilluns, 4 març 2024
IniciENTITATSViver de Bell-lloc organitza una jornada de reflexió entorn a l’autonomia de...

Viver de Bell-lloc organitza una jornada de reflexió entorn a l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual i TSM

Tindrà lloc el pròxim 25 de febrer a partir de les 10h en format online

Cartell II Jornada La Meva Vida - 2022
Cartell de la II Jornada ‘La Meva Vida’ // Foto: Viver de Bell-lloc

La Fundació Viver de Bell-lloc organitza el pròxim 25 de febrer a partir de les 10h la segona edició de les jornades ‘La meva vida’, que en aquesta ocasió tractarà sobre l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental. La trobada serà en format online i les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest enllaç.

L’acte comptarà amb la participació de Carles Campuzano, director de DINCAT, que serà l’encarregat de fer-ne l’obertura.

La jornada acollirà una primera taula rodona en què es debatrà sobre com promoure el pas a l’empresa ordinària des dels Centres Especials de Treball, quins reptes hi ha actualment i quines estratègies es segueixen. El debat s’iniciarà amb les experiències de La Fageda i Viver de Bell-lloc per. Després s’obrirà la conversa a la resta de participants.

La segona part de la jornada es dedicarà a experiències innovadores i els principals reptes d’aplicar la metodologia de la Planificació Centrada en la Persona als serveis d’oci i lleure, treballant per uns serveis a mida que promoguin l’autonomia i es basin en els interessos i desitjos

de les persones. Aquesta segona conversa s’iniciarà amb un debat entre la Fundació Estany, Fundació Onada i Fundació Viver de Bell-lloc, obert a la resta de participants.

La Fundació Viver de Bell-lloc té la voluntat d’organitzar aquestes jornades cada any com un espai de reflexió per a les entitats del sector on compartir coneixements, experiències, dubtes i reptes que permetin avançar en la garantia del dret a l’autonomia personal.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content