Dimarts, 16 abril 2024
spot_img
IniciOPINIÓVisibilitat a la vida política 

Visibilitat a la vida política 

visibilitat a la vida política
Sergi Moncunill parlant amb el president Pere Aragonès durant un acte // Foto: Sergi Moncunill (cedida)

Avui us volia parlar de la Mar Galceran, la primera persona amb síndrome de Down que ocupa un escó a les Corts Valencianes. És una bona notícia per a les persones amb discapacitat que comenci ha haver llum a la foscor quant a la inclusió del col·lectiu a la vida política.  Però la inclusió a primera línia política de la diputada pel PP amb síndrome de down a les Corts Valencianes, ha d’anar acompanyada d’un bon suport i una adaptació dels textos en lectura fàcil. Sense un bon suport no asolirem la inclusió.

Ara vull parlar de Catalunya. Les persones amb discapacitat intel·lectual també hem de poder formar part dels òrgans de govern. Entre tots ho hem de fer possible per aconseguir la plena inclusió i donar a les persones amb discapacitat intel·lectual una oportunidad. Actualment no hi ha ningú amb discapacitat intel·lectual en aquests òrgans, i per això  reivindico a les pròximes eleccions que els partits polítics i les seves llistes donin visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Sergi Moncunill
Sergi Moncunill
Tinc 35 anys. Sóc de Valls. Vaig cursar a l'Inserlab de la URV i treballava a Aprodisca. Acabo d'aprovar unes oposicions de l'Estat. Tinc una discapacitat intel·lectual. Sóc un activista del sector

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content