Viladecans s’estrena en el teatre accessible amb una funció del clàssic català ‘La Rambla de les Floristes’

El 8 de març a les 19h al teatre Atrium Viladecans

viladecans teatre accessible rambla floristes
Una escena de ‘La Rambla de les Floristes’ // Foto: Teatro Accesible

El proper diumenge 8 de març a les 19h al teatre Atrium Viladecans oferirà per primera vegada, una funció accessible per a persones amb discapacitat auditiva i visual. 

L’obra en qüestió és un clàssic de la cultura catalana. L’oda de Josep Maria de Segarra La Rambla de les Floristes, que es troba actualment de gira i es presentarà de forma accessible a altres ciutats com Granollers i Tarragona. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquesta primera funció accessible a Viladecans es comptarà amb el subtitulat adaptació, l’audiodescripció, el bucle d’inducció magnètica i el so amplificat individual.

A més d’aquesta funció, Catalunya disposa d’un variat catàleg d’obres accessibles en aquests moments. Per una part, el Teatre-Auditori de Sant Cugat ofereix Eva contra Eva, el 7 de març. També a Barcelona serà accessible l’obra Escape Room, al Teatre Goya els dies 28 i 29. Per altra part, la província de Tarragona inclou en el seu catàleg les funcions de Abans que es Feu Fosc, que es representarà el 7 de març al Teatre Batrina de Reus, i Jerusalem, disponible el 13 del mateix mes al teatre Tarragona.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*