Onze persones amb discapacitat sensorial gaudeixen de l’estrena del Bartrina de Reus a Teatro Accesible

Van gaudir de mesures d’accessibilitat en una funció adaptada

teatre bartrina projecte teatro accesible discapacitat sensorial

Un total d’onze persones amb discapacitat sensorial van poder gaudir dissabte passat de l’obra “La dansa de la venjança” al Teatre Bartrina de Reus, en una funció adaptada que va comptar amb diverses mesures d’accessibilitat: audiodescripció, sobretitulat adaptat per a persones sordes, so amplificat i un sistema de bucle magnètic individual.

La funció s’emmarcava en l’estrena d’aquest teatre dins el projecte Teatro Accesible, una iniciativa que va néixer el 2011 que està present a una desena de teatres de Catalunya, que ofereix funcions adaptades per a persones amb discapacitat sensorial i persones grans.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Teatre Bartrina oferirà dues noves funcions adaptades el proper mes de març. La primera serà el dissabte 7 de març a les 21h, amb l’obra “Abans que es faci fosc”, una obra d’Hattie Naylor dirigida per Pep Pla. L’endemà, el diumenge 8 de març a les 18h, el Bartrina presentarà  “Mon pare és un ogre!” de la companyia Cia. La Baldufa.

Les entrades per aquestes dues obres es poden adquirir per Internet a través del web. Un cop adquirida l’entrada, s’aconsella fer reserva del material per a l’accessibilitat enviant un correu electrònic a  taquilla@teatrebartrina.cat o bé trucant al 977 010 658.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*