Dijous, 23 setembre 2021
spot_img
IniciSalut MentalDiverses entitats del Barcelonès Nord elaboren un vídeo per sensibilitzar contra l’estigma...

Diverses entitats del Barcelonès Nord elaboren un vídeo per sensibilitzar contra l’estigma en salut mental

Entre elles la delegació d'Activament al Barcelonès

daniel lópez activament barcelonès nord
Cartell del vídeo contra l’estigma de la salut mental // Foto: Activament

Entre les moltes iniciatives que s’han dut a terme amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que es va celebrar el 10 d’octubre, destaquem en aquesta ocasió la realització d’un vídeo de sensibilització contra l’estigma en salut mental elaborat per Badalona Serveis Assistencials i Salut Mental Barcelonès Nord en col·laboració amb Activament Barcelonès.

Al vídeo, s’aporten testimonis i reflexions d’alguns membres d’Activament a la seva delegació del Barcelonès Nord. Daniel López parla d’estigma social, de autoestigma, d’indefensió apresa i de la dignitat inherent de tot ésser humà. Núria Prats recalca que la vida segueix endavant malgrat travessar problemes de salut mental. I Cristina Martín reivindica el valor de la diversitat i la importància de posar en valor la nostra sensibilitat.

banner flyer interpersonas

L’estigma i la vulneració de drets afecten de manera negativa a moltes persones diagnosticades d’un trastorn de salut mental en tots els aspectes de la vida. D’aquí la necessitat de visibilitzar la situació, trencar l’estigma social i generar un debat a tots els nivells que ajudin a avançar i millorar.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES