Dijous, 18 abril 2024
spot_img
IniciESPORT ADAPTATVictòria del Comkedem davant el CB Granollers a la Lliga Catalana de...

Victòria del Comkedem davant el CB Granollers a la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2

victòria comkedem lliga catalana bàsquet cadira rodes nivell 2
El partit va ser molt igualat en tot moment // Foto: FCEDF

El Comkedem es va imposar ahir al Club Bàsquet Granollers per 32 a 29 en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.

El partit va ser molt igualat entre els dos equips de la competició. Durant el primer quart es va imposar el joc de l’equip visitant amb un parcial de 4 a 8. El joc defensiu va ser el protagonista durant el segon quart amb un parcial únicament de 4 a 2 favorable al Comkedem, amb el que el marcador al descans va ser de 8 a 10 a favor del CB Granollers. El joc de Comkedem va ser superior durant els dos darrers quarts del partit, millorant molt el seu encert en el joc ofensiu, guanyant per un parcial de 12 a 8 el tercer quart i un ajustat 12 a 11 en el darrer quart. aconseguint d’aquesta manera la victòria per 32 a 29.

Amb aquesta victòria, el Comkedem empata a dues victòries amb el CB Granollers en la classificació general de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2. Això sí, amb dos partits més disputats.

El partit entre els Màsters FCEDF i l’UNES – AFA s’ha ajornat i es jugarà en properes dates i, el CB Mifas B és l’equip que ha descansat en aquesta vuitena jornada.

Cal recordar també que la setmana passada el CB Costa Daurada B va guanyar el seu partit davant el Bamesad.