Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciENTITATSLa Taula del tercer Sector i el Fòrum de Síndics i Síndiques...

La Taula del tercer Sector i el Fòrum de Síndics i Síndiques locals sumen esforços per defensar els drets socials

campanya 25N diba
taula 3 sector sindics conveni drets socials
El conveni servirà per reforçar el treball conjunt de les dues entitats // Foto: Taula del Tercer Sector

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, i el Fòrum de Síndics i Síndiques locals i Defensors i Defensores locals de Catalunya, han signat avui un conveni de col·laboració reforçar el treball conjunt de les dues institucions per defensar i garantir els drets socials de la ciutadania, des de l’àmbit local.

L’acord que han ratificat la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina, i el president del Fòrum de Síndics, Lluís Martínez Camps, vol donar resposta a reptes socials com l’habitatge, en un moment d’emergència habitacional i ampliació urgent del parc d’habitatge social; l’aplicació de la Renda Garantida de Ciutadania, l’eina que permet lluitar contra la pobresa i les desigualtats i que encara no s’ha desplegat en la seva totalitat; els drets de la infància, el col·lectiu més castigat per la pobresa; la problemàtica dels empadronaments i el model d’atenció comunitària centrada en la persona.

A més, el conveni promou l’intercanvi de coneixement, potencia la realització d’estudis i activitats conjuntes i fomenta la visibilització i sensibilització de la societat, i les Administracions públiques, sobre situacions de vulneració de drets.

Per coordinar l’acció conjunta, les dues institucions desenvoluparan un pla de treball bianual i crearan una comissió de seguiment.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya agrupa més de 3.000 entitats socials catalanes, i el Fòrum de Síndics i Síndiques locals i Defensors i Defensores locals de Catalunya aplega més de 40 sindicatures i defensories locals catalanes.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content