Válida sin Barreras i MIFAS renoven per setè any consecutiu el conveni per donar suport a l’esport adaptat

L’empresa patrocinarà els equips de l’entitat gironina

conveni válida sin barreras mifas esport adaptat
Francesc Nonó (esquerra) i Albert Carbonell durant la firma del conveni // Foto: MIFAS

Ahir es va materialitzar per setè any consecutiu la renovació del conveni de col·laboració entre Válida sin barreras i Associació MIFAS per donar suport a l’esport adaptat de l’entitat i donar-li visibilitat.

El conveni, que van signar Francesc Nonó, gerent de Válida sin barreras i Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, servirà per donar suport durant la temporada 2018-19 a l’equip de bàsquet en cadira de rodes i al de boccia de l’entitat.

BANER_300X250

Recordem que aquesta temporada, Válida sin barreras CB MIFAS, l’equip de bàsquet en cadira de rodes de l’entitat, disputarà a la Segona Divisió de la Lliga Espanyola, competició que s’iniciarà el mes de novembre i en què hi participen sis equips d’arreu d’Espanya. La formació participa també a la Lliga Catalana Nivell 1, formada per cinc equips catalans. L’equip juga els seus partits a casa, el diumenge a les 12h, al Pavelló de Girona Fontajau.

Pel que fa a la boccia, disciplina paralímpica practicada per persones amb paràlisis cerebral o discapacitat física severa, MIFAS compta amb les figures de Vasile Agache i Ramon Prats, que competeixen tant a nivell nacional com internacional.

Però el conveni va més enllà del patrocini, ja que tant l’empresa com l’entitat comparteixen els mateixos valors, i per això Válida sin Barreras organitzarà dues jornades tècniques a les instal·lacions del SIRIUS MIFAS Girona adreçades a persones associades de l’entitat i professionals del sector de la discapacitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*