Dijous, 23 maig 2024
spot_img
IniciENTITATSUna delegació de 59 persones del CERMI representarà a Espanya en el...

Una delegació de 59 persones del CERMI representarà a Espanya en el Parlament Europeu de la Discapacitat

Participaran durant dos dies en els debats que es produiran en relació amb les grans qüestions de l'agenda política de la discapacitat

seu parlament europeu a Brussel·les
Seu del Parlament Europeu a Brussel·les // Foto: Parlament Europeu

Un total de 59 persones del teixit social articulat al voltant del Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) representaran Espanya al Parlament Europeu de la Discapacitat, que es desenvoluparà el proper mes de maig a Brussel·les (Bèlgica).

Segons ha informat el Cermi aquest diumenge, aquests 59 representants (tants en nombre com eurodiputats espanyols n’hi ha actualment) participaran durant dos dies en els debats que a la seu de l’Eurocambra es produiran en relació amb les grans qüestions de l’agenda política de la discapacitat.

La representació del CERMI aprofitarà aquest fòrum europeu per exposar i demanar suports per a les propostes en matèria de discapacitat que centraran el semestre espanyol de presidència de la Unió Europea, que s’estendrà del juliol al desembre del 2023.

La delegació espanyola portarà qüestions com l’adopció d’una normativa reguladora de la targeta europea de discapacitat, que homologui el reconeixement jurídic de la mateixa a tots els països de la Unió.

També es plantejarà des d’Espanya la garantia del dret de sufragi per a totes les persones amb discapacitat a cadascun dels països membres a les eleccions europees i la declaració oficial d’un any europeu dedicat a les dones i nenes amb discapacitat.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

SERVIMEDIA
SERVIMEDIA
© SERVIMEDIA. Aquesta informació és propietat de Servimedia. Només pot ser difosa pels clients d'aquesta agència de notícies citant Servimedia com a autor o font. Tots els drets reservats. Queda prohibida la distribució i la comunicació pública per tercers mitjançant qualsevol via o suport.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content