Una catalana viatja a Nova York per participar en la Declaració de la ONU sobre els drets de les dones amb discapacitat

Montserrat Vilarrasa és la única amb discapacitat intel·lectual que hi participa

seu-onu-nova-york-declaració-drets-dones-discapacitat
Seu de la delegació de Nacions Unides a Nova York // Foto: Wikipèdia

El proper 12 de juny, Montserrat Vilarrasa, membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) i vocal per la discapacitat intel·lectual del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb discapacitat (IMPD), assistirà a Nova York, a la seu de Nacions Unides, a la reunió d’aprovació de la declaració de Nacions Unides sobre els drets de les dones amb discapacitat a nivell mundial, en el marc de la plataforma de drets de la Dona Beijing +25.

FREEFORMSTYLE-600X300

Montserrat Villarrasa ha estat convocada per Maria Soledad Cisternas Reyes, enviada especial de Nacions Unides sobre discapacitat i accessibilitat. A la trobada participaran 20 dones amb discapacitat, seleccionades en base als seus rols polítics, provinents de països diferents que estan treballant en l’apoderament de la dona amb discapacitat.

banner_300x200_entrenuvols

Vilarrasa és la única dona amb discapacitat intel·lectual que participa en el procés d’elaboració d’aquesta declaració, que té l’objectiu de visualitzar la competència i rol de les dones amb discapacitat, impactant en altres dones i nenes amb o sense discapacitat.

El 2020 es vol potenciar la igualtat de gènere a nivell mundial coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la Quarta Conferència Mundial sobre la Dona i l’adopció de la Declaració i la Plataforma d’Acció de Beijing (1995).

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*