Dissabte, 4 desembre 2021
IniciDiscapacitatUna catalana viatja a Nova York per participar en la Declaració de...

Una catalana viatja a Nova York per participar en la Declaració de la ONU sobre els drets de les dones amb discapacitat

seu-onu-nova-york-declaració-drets-dones-discapacitat
Seu de la delegació de Nacions Unides a Nova York // Foto: Wikipèdia

El proper 12 de juny, Montserrat Vilarrasa, membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) i vocal per la discapacitat intel·lectual del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb discapacitat (IMPD), assistirà a Nova York, a la seu de Nacions Unides, a la reunió d’aprovació de la declaració de Nacions Unides sobre els drets de les dones amb discapacitat a nivell mundial, en el marc de la plataforma de drets de la Dona Beijing +25.

Montserrat Villarrasa ha estat convocada per Maria Soledad Cisternas Reyes, enviada especial de Nacions Unides sobre discapacitat i accessibilitat. A la trobada participaran 20 dones amb discapacitat, seleccionades en base als seus rols polítics, provinents de països diferents que estan treballant en l’apoderament de la dona amb discapacitat.

fiare banca etica crowdfunding

Vilarrasa és la única dona amb discapacitat intel·lectual que participa en el procés d’elaboració d’aquesta declaració, que té l’objectiu de visualitzar la competència i rol de les dones amb discapacitat, impactant en altres dones i nenes amb o sense discapacitat.

El 2020 es vol potenciar la igualtat de gènere a nivell mundial coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la Quarta Conferència Mundial sobre la Dona i l’adopció de la Declaració i la Plataforma d’Acció de Beijing (1995).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES