Una delegació del Grup Alba visita una entitat a Islàndia experta en projectes de fusteria

Dins el programa europeo CREA d’ERASMUS+K2

delegació-grup-alba-programa-europeu-fusteria-Islàndia
Persones que hi traballen al taller de fusteria de l’entitat islandesa // Foto: Grup Alba

Islàndia ha estat la destinació de quatre persones del Grup Alba, dos joves amb discapacitat i dos educadors, per conèixer un projecte de fusteria similar al que acaba d’encetar l’entitat a Tàrrega, dins el programa europeo CREA d’ERASMUS+K2 en el que hi participen tres entitats europees.

Aquest programa estableix que cada una de les entitats enviï una delegació formada per 2 joves amb discapacitat i 2 educadors a les altres entitats per intercanviar coneixements sobre les activitats artístiques que es porten a terme i posteriorment tornar a cada un dels països per aplicar la metodologia apresa i les bones pràctiques.

BANER_300X250

L’experiència s’inicia amb aquesta primera visita a Islàndia i es realitzaran diferents trobades fins al setembre del 2020 que finalitza el programa amb la presentació d’una guia i catàleg de productes i articles amb valor social a través de la teràpia creativa.

Les tres entitats que participen en aquest programa són expertes en desenvolupar projectes creatius i artístics amb persones amb discapacitat. El Grup Alba, especialistes en pintura que ara s’inicien en fusteria; Handverkstæðið Ásgarður d’Islàndia, experts en treballar amb la fusta; i Jaunuoliu Dienos Centras de Lituània, que realitzen projectes amb ceràmica.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*