Una àmplia llista de nominats opten a guanyar els VII Premis Fem Pinya d’ASEM Catalunya

S’entregaran el 2 de desembre a la Casa del Mar de Barcelona

reunió jurat nominats premis fem pinya asem catalunya
Reunió del jurat de la 7a edició dels Premis Fem Pinya // Foto: ASEM Catalunya

El passat 15 de novembre, dia de les malalties neuromusculars, es va reunir el jurat dels VII Premis Fem Pinya 2017 que organitza ASEM Catalunya per designar la llista de nominats. Els premis s’entregaran aquest 2 de desembre en un acte a la Casa del Mar de Barcelona.

La llista de nominats per aquests premis va quedar de la següent manera: Alicia, professora de cuina; Bruna, pel seu treball i credibilitat; Christian González, per la creació de l’APP de l’entitat, pel seu talent i generositat; Col·legi de Fisioterapeutes, per la seva dedicació i compromís.Voluntaris per l’activitat de gimnàstica; Dra. Joana Martínez, pneumòloga dedicada a les M.N., suport a les persones amb Steinert; Dra. Salvador: Amabilitat i professionalitat; Dra. Francina Munell, per la seva implicació i la seva feina d’investigació; Escola Munlau, per la seva col·laboració en el taller d’Informàtica; Federica Maruccia, monitora ASEM Catalunya; Ferran Aiguadé, pel llibre que ha escrit; Fisiogestión; per la seva col.laboració, per les xerrades pràctiques i l’elaboració dels manuals de FisioteràpIa; Germans Marta i Jordi, per la seva implicació i participació en les activitats que organitza l’entitat; Jordi Juncà, pel seu esforç i portar el nom d’ASEM allà on va; Josep Maria Recassens, pels seus articles de la revista LLIGAM; Maria, per la seva labor constant; Martí i Borrell, per dedicar el seu temps a col·laborar voluntàriament amb l’equip d’ASEM; la Unitat de Paliatius Pediàtrics de Vall d’Hebrón, per la seva implicació amb les famílies;  i Víctor Jiménez, per la seva col·laboració amb ASEM Catalunya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’acte començarà les 18h i estarà presentat per David Olivares, actor del programa ‘Polònia’ de Televisió de Catalunya en un programa amb diferents actuacions.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*