Conferència a Vic sobre l’esport adaptat com a eina de rehabilitació per persones amb lesió medul·lar

Organitzada per DIXIT Vic i SÍRIUS Vic pel proper 13 de desembre

fent esport adaptat lesió medul·lar
Les institucions sanitàries promouen cada cop més la pràctica de l’esport adaptat// Foto: FECPC

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el proper 13 de desembre  DIXIT Vic i SÍRIUS VIC presenten la conferència “L’esport adaptat com a eina de rehabilitació: el cas del Camp Spinal H2O”, en la qual es parlarà sobre la introducció de l’esport com a eina rehabilitadora per a persones amb lesió medul·lar.

L’acte anirà a càrrec d’Alex Castan, fisioterapeuta i llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, i Sarah Mir, terapeuta ocupacional, ambdós experts en neurorehabilitació i vinculats professionalment a l’Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann. Els conferenciants explicaran la seva experiència al Camp Spinal H2O, un stage internacional de set dies a Barcelona per a persones amb lesió medul·lar recent on els esports d’aigua van ser el fil conductor. L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és aconseguir una major independència funcional dels participants.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Actualment és tal l’evolució i el reconeixement de l’esport adaptat com a eina de rehabilitació per a persones amb discapacitat, que les pròpies institucions sanitàries promocionen aquesta pràctica cada cop més sovint. Una mostra és el Camp Spinal H20, una experiència pionera a Catalunya promoguda per l’Hospital Institut Guttmann i la Fundació Sunnaass de Noruega, que va tenir lloc a Barcelona el passat mes de setembre.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*