Diumenge, 23 gener 2022
IniciCovid-19Un total de 44 centres residencials de persones amb discapacitat i 8...

Un total de 44 centres residencials de persones amb discapacitat i 8 de salut mental presenten casos actius de Covid

Els residents afectats pugen a 144 mentre que els professionals es disparen a 253

els centres residencials també estan afectats per la 6a onada
La sisena ona també està afectant a les residències // Foto: Arxiu

El Departament de Drets Socials ha informat que un total de 373 centres residencials de serveis socials tenen a dia d’avui algun cas actiu de covid-19 entre les persones residents. En concret, 283 residències de gent gran, 44 centres de persones amb discapacitat (el mateixos que la setmana passada) i 8 centres residencials de salut mental (3 més que la setmana anterior), i 38 centres del grup d’altres tipus de recursos residencials, com centres d’infància, per a persones en risc d’exclusió i d’altres.

Hi ha 1.618 persones residents que són casos confirmats de covid-19 (el 2,7% del total).

Al llarg de la darrera setmana (del 2 al 8 de gener), hi ha hagut 25 defuncions per covid-19, mentre que hi ha hagut 80 ingressos hospitalaris de persones residents.

Pel que fa als i les professionals, 2.080 han donat positiu (4,4% del total) els últims 14 dies; hi ha 4 persones treballadores ingressades.

Segons la tipologia del centre, a les residències de gent gran, entre les persones usuàries hi ha 1.382 casos actius (el 2,8% dels residents) en 283 residències i 1.720 professionals afectats (4,6% del total).

Als centres per a persones amb discapacitat, hi ha 126 casos actius de covid-19 entre els residents (1,9%), i 320 professionals afectats (4,4% respecte al total).

Als centres residencials de persones amb problemàtica social derivada de salut mental, hi ha 18 casos actius entre els residents, i 33 professionals afectats.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content