Dimarts, 19 octubre 2021
IniciCovid-19Un total de 28 centres de persones amb discapacitat tenen algun cas...

Un total de 28 centres de persones amb discapacitat tenen algun cas actiu de covid-19 entre els seus residents i professionals

En nombre total de centres residencials afectats és de 174 i els casos actius arriben a 815 residents

estudi afectació covid residencies gent gran
La cinquena onada també està afectant als usuaris de centres residencials // Foto: Arxiu

Hi ha 815 residents que són casos confirmats de covid (un 1,4% del total). La gran majoria són asimptomàtiques o tenen símptomes lleus de coronavirus. Al llarg de la darrera setmana (del 23/07 al 29/07) hi ha hagut 73 defuncions de residents per covid19 i 78 ingressos hospitalaris.

Segons la tipologia del centre, a les residències de gent gran, hi ha 672 casos actius (1,4% dels residents) en 129 residències i 557 professionals afectats (1,5% del total).

Als centres per a persones amb discapacitat, hi ha 95 casos actius entre els residents (1,5% del total) en 28 residències i 117 professionals (1,6% respecte al total).

Als centres residencials de persones amb problemàtica social derivada de salut mental, hi ha 7 casos actius de residents (0,6% del total) en 4 residències i 5 professionals afectats (0,8%).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES