Dijous, 2 desembre 2021
IniciEducació InclusivaObert el termini per sol·licitar les beques i ajuts per alumnes amb...

Obert el termini per sol·licitar les beques i ajuts per alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu

Estarà disponible fins el pròxim 30 de setembre

ajuts alumnes necessitats educatives especials
L’educació inclusiva gaudirà de més professionals especialitzats // Foto: Plataforma per una Escola Inclusiva

El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha obert el termini per sol·licitar ajuts per a alumnes i alumnes que necessiten més suports. Els ajuts són per a tots els nivells d’educació. També per als programes de transició a la vida adulta i els de formació professional. Les famílies interessades poden demanar aquests ajuts fins al pròxim 30 de setembre.

Aquests ajuts són per a alumnes i alumnes que necessiten suports específics perquè tenen discapacitat, autisme, trastorns de comunicació o de conducta. Aquests alumnes han d’haver complert 2 anys abans del 31 de desembre de 2020. Encara que també es poden beneficiar menors d’aquesta edat si els professionals certifiquen la necessitat d’escolaritzar abans.

fiare banca etica crowdfunding

Els alumnes han de tenir certificat un grau de discapacitat del 33% i han d’estar escolaritzats en centres d’educació especial o en centres ordinarisautoritzats que els escolaritzin. 

Els ajuts es poden sol·licitar per internet a la seu electrònica del Ministeri d’Educació. En aquest enllaç està tota la informació de com demanar l’ajut pas a pas.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES