Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciDISCAPACITATDrets Socials reconeix el curs ‘Psicosociologia de la comunitat sorda’ com a...

Drets Socials reconeix el curs ‘Psicosociologia de la comunitat sorda’ com a formació d’interès en Serveis Socials

Que ofereix l’Associació APSO per a la Formació en Llengua de Signes

campanya 25N diba
apso_psicosociologia_comunitat_sorda_2021.jpg_2007804203
Cartell de la formació // Foto: gencat

El Departament de Drets Socials ha reconegut com a Formació d’Interès en Serveis Socials el curs “Psicosociologia de la comunitat sorda”, de l’Associació APSO per a la Formació en Llengua de Signes. N’impartirà diverses edicions en línia entre l’octubre de 2021 i el juliol de 2022.

El curs, de 80 hores, permet obtenir una base teòrica necessària per a totes aquelles persones que per motius professionals o personals treballin o estiguin en contacte amb persones sordes. Es plantejaran aspectes com els tipus de sordesa i ajudes tècniques, les implicacions de la sordesa en la persona sorda i el seu entorn familiar, o algunes pautes comunicatives entre altres.

El Departament concedeix el reconeixement de Formació d’Interès en Serveis Socials a les activitats de formació continuada que tinguin per objecte contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació.

El Comitè d’Expertes i Experts en Formació en l’Àmbit de l’Acció Social ha establert els requisits i criteris d’avaluació per a la concessió del reconeixement de les activitats formatives. Aquest reconeixement es concedeix a les activitats de formació continuada que s’imparteixen en el territori de Catalunya.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Poden sol·licitar-los les fundacions, les associacions i altres entitats o organismes de naturalesa pública o privada amb personalitat jurídica i que tinguin l’objectiu d’impartir formació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content