Un targarí aprofita la participació a la Titan Desert per impulsar un projecte solidari a favor del Grup Alba

Jaume Rovira vol aconseguir una de les beques 'Titan Life'

targarí titan desert projecte a favor Grup Alba
Components del Club Ciclista del Grup Alba // Foto: Grup Alba

El targarí Jaume Rovira, professor d’educació física a l’Institut d’Agramunt, s’ha proposat aquest any participar a la famosa cursa Titan Desert, basada en la filosofia del Paris Dakar, que tindrà lloc al mes d’abril al desert del Marroc.

A la vegada vol aconseguir una de les beques de 2.500€ que ofereix per primer any la cursa, les Titan Life, als participants que vulguin lligar la seva participació a un repte solidari. En el cas de Jaume Rovira, ha volgut impulsar un projecte educatiu oferint xerrades i conferències a escoles parlant dels valors de l’esport, i buscant recursos econòmics pel Club Ciclista del Grup Alba, integrat per una quinzena de persones amb discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per aconseguir aquesta beca cal que el seu projecte sigui un dels 5 més votats a través de la pàgina web de la Titan.

Rovira busca també empreses o entitats que patrocinin i col·laborin amb el seu repte personal i solidari. Ja compta amb el suport de Ros Roca, El Pastoret, Bici 3.0, 9AG materials, Cal Tonet o el Gimnàs Sant Jordi. Per altra banda, el Consell Esportiu de l’Urgell ha finançat també la fabricació d’uns bufs amb un disseny realitzat per les persones d’Alba i que s’han posat a la venda a diferents establiments per recaptar fons pel projecte.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*