Un targarí aprofita la participació a la Titan Desert per impulsar un projecte solidari a favor del Grup Alba

Jaume Rovira vol aconseguir una de les beques 'Titan Life'

targarí titan desert projecte a favor Grup Alba
Components del Club Ciclista del Grup Alba // Foto: Grup Alba

El targarí Jaume Rovira, professor d’educació física a l’Institut d’Agramunt, s’ha proposat aquest any participar a la famosa cursa Titan Desert, basada en la filosofia del Paris Dakar, que tindrà lloc al mes d’abril al desert del Marroc.

A la vegada vol aconseguir una de les beques de 2.500€ que ofereix per primer any la cursa, les Titan Life, als participants que vulguin lligar la seva participació a un repte solidari. En el cas de Jaume Rovira, ha volgut impulsar un projecte educatiu oferint xerrades i conferències a escoles parlant dels valors de l’esport, i buscant recursos econòmics pel Club Ciclista del Grup Alba, integrat per una quinzena de persones amb discapacitat.

BANER_300X250

Per aconseguir aquesta beca cal que el seu projecte sigui un dels 5 més votats a través de la pàgina web de la Titan.

Rovira busca també empreses o entitats que patrocinin i col·laborin amb el seu repte personal i solidari. Ja compta amb el suport de Ros Roca, El Pastoret, Bici 3.0, 9AG materials, Cal Tonet o el Gimnàs Sant Jordi. Per altra banda, el Consell Esportiu de l’Urgell ha finançat també la fabricació d’uns bufs amb un disseny realitzat per les persones d’Alba i que s’han posat a la venda a diferents establiments per recaptar fons pel projecte.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*