Donatiu d’ASESA i els seus treballadors a La Muntanyeta per afavorir les persones amb paràlisi cerebral

Per segon any consecutiu

donatiu asesa appc persones paràlisi cerebral
Representants de l’empresa durant l’acte d’entrega del donatiu // Foto: APPC

Per segon any consecutiu l’empresa Asfaltos Españoles, SA (ASESA) ha fet un donatiu a favor de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) que es destinarà a activitats i teràpies que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral.

L’aportació econòmica ha tingut una doble procedència. Per un costat, els treballadors de l’empresa que han aportat un euro mensual de la seva nòmina a una causa solidària, i per l’altre, la pròpia empresa que ha aportat una quantitat equivalent al total de la recaptació realitzada pels seus treballadors.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’entrega de totes dues aportacions es van produir ahir durant una visita a les instal·lacions de La Muntanyeta de la directora general d’ASESA, Montserrat Vallverdú, i el representant dels treballadors, Jordi Trillas. La presidenta de l’APPC, Rosa Maria Rizo, els va acompanyar durant la seva estada al centre per agrair-los la iniciativa.

A més del donatiu, els treballadors de l’empresa van aprofitar les festes nadalenques per obsequiar els infants amb paràlisi cerebral amb diferents regals.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*