Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciEMPRESAUn programa d'una aliança empresarial crea una plataforma per avaluar el nivell...

Un programa d’una aliança empresarial crea una plataforma per avaluar el nivell de diversitat i inclusió en les empreses

El Grup “Empresas por la Equidad, Diversidad e Inclusión” está impulsado por la Fundació Randstad en col·laboració amb la UNIR

campanya 25N diba
nivell de diversitat i inclusió a les empreses
Un treballador amb discapacitat a l’enclavament laboral d’una empresa ordinària // Foto: AMPANS

La tercera edició del programa “Empresas por la Equidad, Diversidad e Inclusión” que impulsa la Fundació Randstad en col·laboració amb amb la UNIR inclou com a novetat una plataforma dissenyada per la pròpia UNIR que analitza el nivell de diversitat i inclusió de les empreses a través d’un formulari en línia. Els resultats del test ajudaran les empreses a identificar la necessitat de l’organització de gestionar la diversitat i fomentar la inclusió; tenir una visió clara del que l’organització vol assolir en la gestió de la diversitat i la inclusió dels seus treballadors i treballadores i establir un pla d’implementació de l’estratègia a seguir.

Per a Maria Salsamendi, directora d’Innovació Social de la Fundació Randstad, “en aquesta nova edició volem proporcionar a les empreses una comparativa de com està el seu nivell de diversitat i inclusió respecte a altres empreses perquè segueixin avançant en la diversitat de les plantilles sense perdre l’objectiu inicial amb què va néixer el grup: compartir experiències. Treballem junts per aconseguir empreses amb equips diversos perquè la diferència sempre enriqueix”.

Entre les accions previstes per a aquest any destaca l’organització de jornades de difusió de la cultura i coneixement de la discapacitat i la diversitat, el posicionament de la plataforma d’autodiagnòstic per a la diversitat i la inclusió, generar un informe sobre la diversitat a les empreses, la celebració d’una trobada presencial orientada a la generació de debat i coneixement sobre la diversitat i el suport d’accions de comunicació sobre diversitat.

Entre las empresas promotores de “Empresas por la equidad, diversidad e inclusión”, es troben: Capgemini, Endesa, General Electric, Intrum, LVMH i Mediapro.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

D’altra banda, les companyies impulsores del projecte han estat:  Acciona, Acondicionamiento Tarrasense (Leitat), Aquaservice, AON, Atresmedia, Celéstica, Choví, Europcar, Font Salem, Insertia, Quimi Romar, TIBA i Vayven Delivery.

A més d’aquestes empreses, en l’actualitat estan participant: Abast, Bahía de Bizkaia Electricidad, Consignaciones Toro y Betolaza, Construcciones Metalúrgicas del Guadalquivir (COMEGU), DCD Consultores, Emergya, MB92, Mane, Nielsen Services, NTT, Siegfried El Masnou, TAES i TD Synnex.

Aquesta aliança empresarial es troba oberta a tota mena de companyies i aquelles empreses que es vulguin sumar poden fer-ho a través d’aquest formulari.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content