Un grup d’infants i joves del servei El Gínjol fan una sortida lúdica a la Sant Llorenç de Montgai (Noguera)

Dins el programa d’excursions estivals

Sortida-El-Gínjol-Sant-Llorenç-Montgai-2
Infants i joves a Sant Llorenç de Montgai // Foto: ASPID

Un grup de 25 persones, entre infants i joves usuaris del Servei d’Intervenció Socioeducativa Municipal El Gínjol (acompanyats de familiars) van fer ahir una sortida lúdica a Sant Llorenç de Montgai, a la comarca de la Noguera.

La iniciativa està destinada a potenciar el lleure familiar i la convivència entre els membres de les famílies, així com entre les famílies que formen part d’aquest servei d’intervenció socioeducatiu, gestionat per ASPID.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El Servei d’Intervenció Socioeducativa Municipal El Gínjol porta a terme al llarg de l’any, juntament amb el grup de pares d’infants i joves que en formen part, un programa de preservació familiar destinat a establir i enfortir els vincles afectius. 

“Oferim espais que afavoreixen l’educació, l’adquisició de valors i el desenvolupament de les competències personals, a partir d’una intervenció orientada cap al desenvolupament de les pròpies  potencialitats i des d’un marc preventiu i promocionador”, ha explicat Maite López, directora del servei.

BANER_300X250

El Gínjol és un servei diürn preventiu, que depèn de la Regidoria de les Polítiques per als Drets Socials de l’Ajuntament de Lleida.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*