Un grup d’infants i joves del servei El Gínjol fan una sortida lúdica a la Sant Llorenç de Montgai (Noguera)

Dins el programa d’excursions estivals

Sortida-El-Gínjol-Sant-Llorenç-Montgai-2
Infants i joves a Sant Llorenç de Montgai // Foto: ASPID

Un grup de 25 persones, entre infants i joves usuaris del Servei d’Intervenció Socioeducativa Municipal El Gínjol (acompanyats de familiars) van fer ahir una sortida lúdica a Sant Llorenç de Montgai, a la comarca de la Noguera.

La iniciativa està destinada a potenciar el lleure familiar i la convivència entre els membres de les famílies, així com entre les famílies que formen part d’aquest servei d’intervenció socioeducatiu, gestionat per ASPID.

BANER_300X250

El Servei d’Intervenció Socioeducativa Municipal El Gínjol porta a terme al llarg de l’any, juntament amb el grup de pares d’infants i joves que en formen part, un programa de preservació familiar destinat a establir i enfortir els vincles afectius. 

“Oferim espais que afavoreixen l’educació, l’adquisició de valors i el desenvolupament de les competències personals, a partir d’una intervenció orientada cap al desenvolupament de les pròpies  potencialitats i des d’un marc preventiu i promocionador”, ha explicat Maite López, directora del servei.

El Gínjol és un servei diürn preventiu, que depèn de la Regidoria de les Polítiques per als Drets Socials de l’Ajuntament de Lleida.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*