Diumenge, 28 febrer 2021
Inici Drets Un grup d’infants i joves del servei El Gínjol fan una sortida...

Un grup d’infants i joves del servei El Gínjol fan una sortida lúdica a la Sant Llorenç de Montgai (Noguera)

Sortida-El-Gínjol-Sant-Llorenç-Montgai-2
Infants i joves a Sant Llorenç de Montgai // Foto: ASPID

Un grup de 25 persones, entre infants i joves usuaris del Servei d’Intervenció Socioeducativa Municipal El Gínjol (acompanyats de familiars) van fer ahir una sortida lúdica a Sant Llorenç de Montgai, a la comarca de la Noguera.

La iniciativa està destinada a potenciar el lleure familiar i la convivència entre els membres de les famílies, així com entre les famílies que formen part d’aquest servei d’intervenció socioeducatiu, gestionat per ASPID.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa Municipal El Gínjol porta a terme al llarg de l’any, juntament amb el grup de pares d’infants i joves que en formen part, un programa de preservació familiar destinat a establir i enfortir els vincles afectius. 

ARC Soluciones publi

“Oferim espais que afavoreixen l’educació, l’adquisició de valors i el desenvolupament de les competències personals, a partir d’una intervenció orientada cap al desenvolupament de les pròpies  potencialitats i des d’un marc preventiu i promocionador”, ha explicat Maite López, directora del servei.

El Gínjol és un servei diürn preventiu, que depèn de la Regidoria de les Polítiques per als Drets Socials de l’Ajuntament de Lleida.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Per rebre puntualment al teu correu tota l'actualitat i la informació més destacada del món de la discapacitat a Catalunya.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES