Jornades de sensibilització sobre discapacitat entre usuaris d’ASPID i un grup d’infants de la ciutat de Lleida

A la activitat participaran 40 nens i nenes d’El Gínjol

jornades-sensibilització-discapacitat-usuaris-aspid-infants-lleida
Una parella d’infants jugant als escacs amb usuaris del Centre d’Atenció Diürna // Foto: ASPID

Durant tres dies d’aquesta setmana un grup d’usuaris del Centre d’Atenció Diürna d’Aspid i infants del Servei d’Intervenció Socioeducativa El Gínjol a Lleida han tingut trobades per tal d’apropar la realitat de les persones amb discapacitat als nens i nenes d’aquest servei municipal. Els usuaris del Centre d’Atenció Diürna Candi Villafañe i els petits han compartit unes hores junts i van practicar plegats diferents esports adaptats com són la petanca, el tennis taula o els escacs.

A les trobades, celebrades a la seu d’Aspid, van assistir dimecres 10 nens i nenes del grup de petits (de 4 a 8 anys) d’El Gínjol, mentre que un grup de 19 infants mitjans (de 8 a 12 anys) va anar ahir dijous, i el divendres serà el torn d’11 infants més del grup de grans (de 12 a 16 anys). En total, participaran en l’experiència —organitzada conjuntament per les dues entitats— 40 nens i nenes d’El Gínjol.

BANER_300X250

La iniciativa, destinada a promoure l’educació dels infants en valors humans i la normalització de la discapacitat, s’emmarca en les activitats d’estiu que organitzen ambdós serveis, i que pretenen oferir propostes diferenciades a les del curs habitual.

La idea és oferir experiències diferents (sortides lúdiques i culturals, piscina, esports a l’aire lliure, immersió en nous entorns, etc.) que permetin conèixer diferents àmbits socials i aportar una perspectiva més global de la realitat, oferint nous valors com la diversitat i la integració social.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*